Skip to main content

Groepen

Schoolreisje

Kicken bij Aventoer!

Het meest spectaculaire Outdoor en Indoor Park in Noord Nederland, ook jou favoriete schoolreisje!
Klik hier voor info over een klasse uitje voor het voortgezet onderwijs, MBO en HBO.

Klimmen voor de kick, veiligheid voor alles!

Dat is Aventoer: je zit altijd vast aan de veiligheidsstaalkabel: maak je 1 karabijnhaak los dan is de 2e automatisch vergrendeld! De 2e karabijnhaak kun je pas losmaken nadat de 1e weer vast zit. Vallen is er dus niet bij! Kicken wel.

89637763 2562116650698751 5972406579209699328 n

10 minuten tokkelen: pure fun op 15 meter hoogte!

Vooral de langste tokkelbaan van Nederland, ruim ¾ kilometer lang, is pure fun! Van begin tot eind zit je meer dan 10 minuten in deze spectaculaire tokkelbaan. Je gaat zelfs over het dak van de gebouwen heen. Kortom: alleen het Outdoor Park van Aventoer is al kicken!

Maar, vergis je niet: in het Indoor Park kun je je helemaal uitleven!

Er zijn heel speciale activiteiten die je nergens in Nederland vindt. Neem Mission Possible: een spel met laserstralen waar je heel behendig doorheen moet laveren zonder de stralen te raken. Je lijkt wel een dief op weg naar een zwaar beveiligde diamant!

Liever de jungle in? Wees wel voorzichtig wanneer je daar een partijtje Glow in The Dark Midgetgolf gaat spelen: onze Grizzly is bijna 2,5 meter hoog en erg gevaarlijk…

Natuurlijk zijn de Led Bowlingbanen met discoverlichting een belevenis voor jong en oud. Gooi je een strike? Je krijgt een lichtbeloning!

Het blijft fantastisch en spectaculair: Lasergamen in de enorme arena van Aventoer. We hebben er een hele grote doolhof in gebouwd. Wordt je scherpschutter of sluipschutter? Je krijgt na het spel je eigen uitslag mee en kunt zelf zien of je echt de beste schutter van de groep bent!

Natuurlijk krijg je honger en dorst van alle activiteiten. In het restaurant of op het terras van Aventoer kun je genieten van een ijsje, een patatje, ranja, fris, snacks ja, je kunt bestellen waar je zin in hebt!

Aventoer is erg geschikt voor schoolreisjes en klasse-uitjes met kinderen vanaf 8 jaar.

Schoolreisje Basisonderwijs, groep 5 t/m 8

Aankomst 09:15 start 09:30 - einde: 14:45 vertrek 15:00 uur.
Outdoorpark: Klimpark (onder begeleiding van deskundige instructeurs) + langste tokkelbaan van Nederland: ruim ¾ kilometer lang en je zit er bijna een kwartier in.
Indoorpark: Led-Bowlen met discoverlichting, Glow in The Dark Midgetgolf: de jungle in blacklight, Mission Possible (wie is het behendigst in het ontwijken van de laserstralen), en niet te versmaden: super cool Lasergamen.
Restaurant: inbegrepen patat met saus en een glas suikervrije ranja.

Klik hier voor de tarieven en de voorwaarden.

Dé perfecte locatie voor feesten, groepen of een uitje!

Feesten

Aventoer is dé perfecte locatie voor het organiseren van spectaculaire groepsuitjes en feestjes

Schoolreisje

Het meest spectaculaire Outdoor en Indoor Park in Noord Nederland, ook jou favoriete schoolreisje!

Bedrijfsuitje

Dé perfecte locatie voor bedrijfsuitjes of een vrijgezellenfeest. Activiteiten en lekker eten.