Schoolreisje

Kicken bij Aventoer!

Het meest spectaculaire
Outdoor en Indoor Park
in Noord Nederland,
ook jou favoriete schoolreisje!

Klimmen voor de kick,                       veiligheid voor alles!

Dat is Aventoer: je zit altijd vast aan de veiligheidsstaalkabel: maak je 1 karabijnhaak los dan is de 2e automatisch vergrendeld! De 2e karabijnhaak kun je pas losmaken nadat de 1e weer vast zit. Vallen is er dus niet bij! Kicken wel.

10 minuten tokkelen:                         pure fun op 15 meter hoogte!

Vooral de langste tokkelbaan van Nederland, ruim ¾ kilometer lang, is pure fun! Van begin tot eind zit je meer dan 10 minuten in deze spectaculaire tokkelbaan. Je gaat zelfs over het dak van de gebouwen heen. Kortom: alleen het Outdoor Park van Aventoer is al kicken!

Maar, vergis je niet: in het Indoor Park kun je je helemaal uitleven!

Er zijn heel speciale activiteiten die je nergens in Nederland vindt. Neem Mission Possible: een spel met laserstralen waar je heel behendig doorheen moet laveren zonder de stralen te raken. Je lijkt wel een dief op weg naar een zwaar beveiligde diamant!

Liever de jungle in? Wees wel voorzichtig wanneer je daar een partijtje Glow in The Dark Midgetgolf gaat spelen: onze Grizzly is bijna 2,5 meter hoog en erg gevaarlijk…

Natuurlijk zijn de Led Bowlingbanen met discoverlichting een belevenis voor jong en oud. Gooi je een strike? Je krijgt een lichtbeloning!

Het blijft fantastisch en spectaculair: Lasergamen in de enorme arena van Aventoer. We hebben er een hele grote doolhof in gebouwd. Wordt je scherpschutter of sluipschutter? Je krijgt na het spel je eigen uitslag mee en kunt zelf zien of je echt de beste schutter van de groep bent!

Natuurlijk krijg je honger en dorst van alle activiteiten. In het restaurant of op het terras van Aventoer kun je genieten van een ijsje, een patatje, ranja, fris, snacks ja, je kunt bestellen waar je zin in hebt!

Klik hier voor het 'schoolreisje tarief'.

 


Aventoer is erg geschikt voor schoolreisjes en klasse-uitjes met kinderen vanaf 8 jaar