Skip to main content

Activiteiten

Mission Possible

Altijd al een held willen zijn zoals in de film Mission Impossible of Entrapment? In deze film moeten de helden om hun doel te bereiken door een ruimte vol met laserstralen. Kom naar Aventoer en word zelf een held in het even uitdagend als hilarisch spel Mission Possible.

Mission Possible

Ontwijk de laserstralen

Mission Possible is een lasergame dat zich afspeelt in een donkere ruimte. Deze ruimte zit vol met laserstralen die elkaar doorkruisen. Je krijgt maximaal 4 minuten om de overkant te bereiken. Als een echte held ontwijk je de laserstralen door er onderdoor of eroverheen te stappen. Je lichaam moet zich in allerlei bochten wringen om de heen en weer schietende laserstalen te ontwijken. Let op: je handen en knieën mogen de grond niet raken!

Mission Completed!

Je bent gewaarschuwd: als je een laserstraal raakt, gaat het alarm en krijg je strafseconden. Laat je dus niet afleiden: ga zo snel mogelijk door naar de overkant. Druk op de rode knop, en… Mission Completed! Ben jij sneller en behendiger dan je tegenstanders?

De held van Mission Possible

We overdrijven niet dat je de held van Mission Possible kunt worden. Want jouw capriolen in de donkere ruimte vol met groene laserstralen worden levensgroot vertoond op het grote beeldscherm. Dat levert natuurlijk spannende en hilarische beelden op. De rest van de groep zal je maar wat graag live volgen en aanmoedigen!

3 Uitdagende levels

Iedereen kan de lasergame Mission Possible spelen, van 5 tot zelfs 65 jaar. Er zijn 3 uitdagende levels. Level 1 is voor spelers van een jaar of 5, level 2 is voor kinderen van een jaar of 6 en level 3 wordt door iedereen van 7 tot 67 gespeeld. De score wordt bijgehouden door de computer. Ga je nog een keer, om je score te verbeteren?

Dé perfecte locatie voor feesten, groepen of een uitje!

Feesten

Aventoer is dé perfecte locatie voor het organiseren van spectaculaire groepsuitjes en feestjes

Schoolreisje

Het meest spectaculaire Outdoor en Indoor Park in Noord Nederland, ook jou favoriete schoolreisje!

Bedrijfsuitje

Dé perfecte locatie voor bedrijfsuitjes of een vrijgezellenfeest. Activiteiten en lekker eten.