Skip to main content

Activiteiten

Kinderparadijs

Als service voor bezoekers die deelnemen aan een activiteit bij Aventoer, is er een kinderparadijs voor de kleintjes. Dit paradijs is dus gratis voor kinderen van de deelnemers aan een andere activiteit. Het kinderparadijs kan NIET los worden geboekt.

Ben jij een kleine avonturier en niet ouder dan 4 jaar? Kom dan spelen in het Kinderparadijs van Aventoer. Hier kun je veilig je klimtalent ontwikkelen.

ballenbak banner

Kabouter en Onderwaterparadijs

In de speelkamer van Kabouterland met zijn valkussens kun je veilig spelen. Heb je even genoeg van al die kabouters in Kabouterland? Klauter dan eens dwars door de wand heen om een duik te nemen in de ballenbak van het Onderwaterparadijs!

Parkeer je ouders in het restaurant

Natuurlijk wil je even ongestoord klimmen en klauteren. Daar heb je geen pottenkijkers bij nodig. Parkeer daarom je ouders maar even in het restaurant. Het lukt je vast wel om hen te verleiden een kopje koffie of thee te gaan drinken. Dan heb jij lekker veel tijd voor jezelf!

Wie houdt wie in de gaten...

Vanuit het kinderparadijs kun je je ouders goed in de gaten houden, want je hebt daar een mooi uitzicht op het restaurant. Ook makkelijk voor je ouders, kunnen ze af en toe even kijken hoe goed jij leert klimmen bij Aventoer!

Dé perfecte locatie voor feesten, groepen of een uitje!

Feesten

Aventoer is dé perfecte locatie voor het organiseren van spectaculaire groepsuitjes en feestjes

Schoolreisje

Het meest spectaculaire Outdoor en Indoor Park in Noord Nederland, ook jou favoriete schoolreisje!

Bedrijfsuitje

Dé perfecte locatie voor bedrijfsuitjes of een vrijgezellenfeest. Activiteiten en lekker eten.