Flying fox

Flying Fox

De Flying Fox tokkelbaan van Aventoer is de ultieme kick voor iedere durfal! Bij ons vind je de langste zipline van Nederland. Een zipline is een tokkelbaan waarmee je hangend aan een katrol, langs een kabel naar beneden zoeft.

De langste Flying Fox tokkelbaan van Nederland!

De gezamenlijke lengte van de tokkelbanen in het park is bijna driekwart kilometer! Dat is de langste van heel Nederland! De Flying fox is onderdeel van het klimpark. Vanaf de centrale klimtoren kun je op verschillende hoogten vertrekken. Afhankelijk van wat je aandurft start je op 4 en 15 meter hoog. En 15 meter is echt heel erg hoog! Je kunt het vergelijken met een flat van 5 verdiepingen. 

Vlieg over de daken en het terras

Zodra je afzet begint je Flying Fox avontuur. Je tokkelt via de kabelbaan van punt naar punt. Om de vaart er goed in te houden moet je op knooppunten even weer omhoog klimmen. Op deze manier leg je al vliegend het hele parcours af terwijl de adrenaline door je aderen giert. Start je op 15 meter hoogte, dan zal je reis extra spectaculair zijn. Je vliegt over de daken en als je denkt dat het niet gekker kan, zie je onder je het terras en scheer je vlak over de parasols heen. Je komt zintuigen tekort om alles in één tocht te zien en te ervaren. Durf jíj nog een keer?

Tokkelen voor de kick, veiligheid voor alles

De Flying Fox is onderdeel van het klimpark. Al onze klimactiviteiten starten vanuit een unit in het gebouw waar instructie wordt gegeven door onze gecertificeerde instructeurs. Hier krijg je je veiligheidssysteem en helm. Wij leren je hoe je jezelf veilig kunt zekeren. Zowel materialen als het park worden jaarlijks gekeurd en voorzien van het TüV veiligheidskeurmerk.

De Flying Fox is als onderdeel van het klimpark een weersafhankelijke activiteit. Check daarom eerst onze website om te kijken of het klimpark gesloten is wegens weersomstandigheden.