Flying fox

Flying Fox

De Flying Fox tokkelbaan van Aventoer is de ultieme kick voor iedere durfal! Bij ons vind je de langste zipline van Nederland. Een zipline is een tokkelbaan waarmee je hangend aan een katrol, langs een kabel naar beneden zoeft.

De langste Flying Fox tokkelbaan van Nederland!

De gezamenlijke lengte van de tokkelbanen in het park is bijna driekwart kilometer! Dat is de langste van heel Nederland! De Flying fox is onderdeel van het klimpark. Vanaf de centrale klimtoren kun je vertrekken. Afhankelijk van wat je aandurft start je op 4 (kleine) en 15 (lange) meter hoog. En 15 meter is echt heel erg hoog! Je kunt het vergelijken met een flat van 5 verdiepingen. 

Vlieg over de daken en het terras

Start je op 15 meter hoogte, dan zal je reis extra spectaculair zijn. Je vliegt over de daken en als je denkt dat het niet gekker kan, zie je onder je het terras en scheer je vlak over de parasols heen. Je komt zintuigen tekort om alles in één tocht te zien en te ervaren.

Tokkelen voor de kick, veiligheid voor alles

De Flying Fox is onderdeel van het klimpark. Al onze klimactiviteiten starten vanuit een unit in het gebouw waar instructie wordt gegeven door onze gecertificeerde instructeurs. Hier krijg je je veiligheidssysteem en helm. Wij leren je hoe je jezelf veilig kunt zekeren. Zowel materialen als het park worden jaarlijks gekeurd en voorzien van het TüV veiligheidskeurmerk.