Werken bij Aventoer

Wil jij werken bij het meest spectaculaire indoor én outdoorpark van Nederland?

Wij willen graag dat onze gasten een onvergetelijke tijd bij Aventoer hebben. Om dit mogelijk te maken hebben wij natuurlijk enthousiaste en vakkundige medewerkers nodig. Aventoer is 5 dagen per week geopend. Er wordt ook volop in het weekend gewerkt.

Open sollicitatie

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Aventoer. Natuurlijk mag je wel een "open sollicitatie" sturen. We plaatsen je gegevens dan in onze reservelijst. Mocht er een vacature vrij komen, dan kijken we eerst in de reservelijst of er een geschikte kandidaat is. Die roepen we dan op voor een gesprek.

Je open sollicitatie kun je sturen naar info@aventoer.nl.

Stuur geen bijlagen mee

Naar verwachting zullen wij veel sollicitatiebrieven ontvangen. Stuur daarom géén bijlagen mee maar zet alles direct in een mailtje.

Wat zet je in de mail:

Personalia: je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, geslacht m/v,  of je een rijbewijs hebt (soms moet je tot ’s avonds laat werken en dan rijden er geen bussen meer).

Beschikbaarheid: per wanneer ben je beschikbaar, op welke dagen en tijdstip, ben je fulltime of parttime beschikbaar, voor hoeveel uren.

Soort werk: voor wat voor soort functie wil je graag in aanmerking komen. Bijvoorbeeld in de horeca of werkzaam bij de activiteiten. Geef je voorkeur voor Indoor of Outdoor aan. Houd er rekening mee dat je voor Outdoor beslist geen hoogtevrees mag hebben.

Werkervaring: heb je werkervaring? Geef dit dan aan, met per functie de naam van het bedrijf en de periode dat je er gewerkt hebt. Licht je werkervaring toe met een inhoudelijke beschrijving van je taken.

Opleidingen en relevante cursussen geef je aan vanaf je middelbare school.

Heb je bovenstaande gegevens? Mail het dan in één mailtje zonder bijlagen naar info@aventoer.nl.