Kids

Kidspartyroom

Ben jij een jarige avonturier en zit je op de basisschool? Dan is het wel héél erg stoer om je verjaardagsfeestje bij Aventoer te vieren! Als jarige wil je natuurlijk helemaal in het middelpunt van de belangstelling staan. Daarom hebben wij voor jou een feestelijke ruimte ingericht waar je gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes een feestje kunt vieren.

Kadootjes

Spannend… Wat hebben je vriendjes en vriendinnetjes voor je meegenomen? In de kidspartyroom kun je op je gemak je kadootjes uitpakken en genieten van je ranja, ijsje, patat of wat voor lekkers je ook maar kiest.

Kidspartyactiviteiten

Lekker makkelijk dat je zelf niets hoeft te bedenken om er voor te zorgen dat je een onvergetelijk feestje krijgt. Wij hebben al een paar thema’s voor je verjaardagsfeestje bedacht waar je uit kunt kiezen. Dat kunnen activiteiten zijn in de kidspartyroom waar je geen last hebt van andere bezoekers. Maar je kunt het ook combineren met onze stoere indoor en outdoor activiteiten. Bij de prijslijst kun je alle feestmogelijkheden rustig bekijken en je keus maken.