Klimwand

Klimmuur

Een klimmuur voor beginners én gevorderden vind je bij Aventoer in Burgum. Onze klimmuur is 15 meter hoog en is onderdeel van de klimtoren in het klimpark.

De klimmuur voor beginners...

Op de klimmuur zijn verschillende circuits uitgezet. De verschillende kleuren geven allemaal een route met een moeilijkheidsgraad aan, van gemakkelijk tot zeer zwaar. Heb je nog geen ervaring met klimmen, dan kun je bij ons je klimtalent ontwikkelen en je bekwamen in het abseilen. Ervaring is niet nodig. Wel een flinke dosis lef!

...én gevorderden

Als echte durfal en ervaren klimmer vind zelfs jij nog een flinke uitdaging op de klimmuur van Aventoer. Na het beklimmen van de 15 meter hoge klimmuur wacht de ultieme beloning voor klimmers: het abseilen. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Klimmen op de klimmuur voor de kick, veiligheid voor alles

Al onze outdoor activiteiten starten vanuit een unit in het gebouw waar instructie wordt gegeven door onze gecertificeerde instructeurs. Hier krijg je je veiligheidssysteem en helm. Wij leren je hoe je jezelf veilig kunt zekeren. Zowel materialen als het park worden jaarlijks gekeurd en voorzien van het TüV veiligheidskeurmerk.

Weersomstandigheden

De klimmuur is een onderdeel van het outdoor klimpark van Aventoer en daardoor afhankelijk van weersinvloeden. Wij vermelden duidelijk op onze website wanneer het klimpark wegens weersomstandigheden gesloten is. Je hebt dan ook geen toegang tot de klimmuur.

Klimmen op de klimmuur  voor kids

De klimmuur beklimmen is uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk voor kinderen kleiner dan 1.40 meter. Voor kinderen die groter zijn dan 1.40 meter is het klimmen een waar avontuur en bijvoorbeeld een spannend onderdeel van kinderfeestjes.

Klim-arrangementen

De klimmuur is een favoriet onderdeel van arrangementen voor bedrijfsuitjes, teambuiliding, groepsarrangementen, familiefeestjes, verjaardagfeestjes en natuurlijk stoere vrijgezellenfeesten.