Skip to main content

Activiteiten

Lasergamen

Lasergamen bij Aventoer in Burgum is een zenuwslopend spel waarbij twee teams (bij Aventoer meestal 3) tegen elkaar strijden. Gewapend met een hightech lasergun besluip je je tegenstanders. Met ijzige precisie richt je je lasergun op je tegenstander. Schiet! En maak dat je wegkomt voor je zelf wordt uitgeschakeld door je tegenstander!

Lasergame 2

Lasergame arena

Lasergamen doe je in onze speciale lasergame arena. Een donkere doolhof waar rook, licht- en geluidseffecten het spel nóg spannender maken. In de lasergame arena strijden de teams tegen elkaar.

Het doel van lasergamen

Probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen door met je lasergun laserstralen af te vuren op je tegenstander. Raakt jouw laserstraal het pak, dan scoor je punten. Je tegenstander is even uitgeschakeld. Dat geeft jou de tijd om te maken dat je wegkomt. Voor je zelf tijdelijk wordt uitgeschakeld!

Wie wint het lasergame spel?

De computer registreert de punten. Na afloop kun je zien hoe vaak je gescoord hebt. Maar ook hoe vaak je zelf uitgeschakeld bent. En wie was nou eigenlijk die sluipschutter die het alleen maar op jou voorzien had? Bespreek het gezellig onder het genot van een hapje en een drankje. Wie weet doe je inspiratie op om een geduchte lasergamer te worden!

Lasergamen voor jong en oud!

Lasergamen is geschikt voor jong (vanaf een jaar of 9) en oud (royaal 65+) en is een favoriet onderdeel van onze arrangementen voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, familiefeestjes. Je bedenkt zelf vast nog wel meer uitjes waarbij je het spannende lasergamespel kunt spelen…

Dé perfecte locatie voor feesten, groepen of een uitje!

Feesten

Aventoer is dé perfecte locatie voor het organiseren van spectaculaire groepsuitjes en feestjes

Schoolreisje

Het meest spectaculaire Outdoor en Indoor Park in Noord Nederland, ook jou favoriete schoolreisje!

Bedrijfsuitje

Dé perfecte locatie voor bedrijfsuitjes of een vrijgezellenfeest. Activiteiten en lekker eten.