Skip to main content

Activiteiten

Glow in the Dark Midgetgolf

Aventoer in Burgum heeft de eerste en enige Glow in the Dark Indoor Midgetgolfbaan van Noord-Nederland! Je kijkt je ogen uit in onze betoverende en spannende Glow in the Dark Jungle waar je de leeuwen hoort brullen. Probeer in deze spectaculaire wereld maar eens een hole-in-one te slaan!

minigolf

Wat is Glow in the Dark Midgetgolf?

De 15 holes van de Glow in the Dark Midgetgolfbaan zijn zowel een enorme uitdaging als een avontuur. Je speelt het spel in een donkere ruimte met alleen blacklight verlichting. Deze ruimte is omgetoverd tot een Jungle met levensechte leeuwen, tijgers en andere dieren die de jungle onveilig maken.

Unieke Glow in the Dark ervaring

Je waant je niet in de jungle, je bént in de jungle. Alle elementen van de jungle, de ballen en de sticks gloeien spectaculair op onder het Blacklight. Zelfs de prachtig geschilderde wanden en de vloerbedekking werken mee aan een unieke Glow in the Dark Midgetgolf ervaring.

Een must voor jong en oud!

Glow in the Dark midgetgolf is een must voor jong en oud. Maar je moet natuurlijk niet bang zijn in het donker, of schrikken van brullende leeuwen. Alleen als je dapper genoeg bent, zal het je misschien lukken om een hole-in-one in de bek van een krokodil te slaan!

Toegankelijkheid

De Glow in the Dark Midgetgolf Jungle is toegankelijk voor rolstoelen, rollators en kinderwagens.

Dé perfecte locatie voor feesten, groepen of een uitje!

Feesten

Aventoer is dé perfecte locatie voor het organiseren van spectaculaire groepsuitjes en feestjes

Schoolreisje

Het meest spectaculaire Outdoor en Indoor Park in Noord Nederland, ook jou favoriete schoolreisje!

Bedrijfsuitje

Dé perfecte locatie voor bedrijfsuitjes of een vrijgezellenfeest. Activiteiten en lekker eten.