Pool

Biljart, Dart en Poolcenter

Biljarten

In het biljartcentrum van Aventoer staan een aantal biljarttafels waar je even gezellig met elkaar een balletje kunt spelen.

Darten in de dart-room van Aventoer

Darten bij Aventoer doe je in de gezellige dart-room waar twee darters gelijktijdig hun pijlen op het doel kunnen richten.

Poolcentrum Aventoer

In het gezellige biljart, dart en poolcentrum van Aventoer kun je op je gemak een balletje spelen op een van de pooltafels.
Poolbiljart is oorspronkelijk een Amerikaans spel en wordt gespeeld op een pooltafel. Poolbiljart is een vorm van biljarten en een zeer populair spel voor jong en oud.

Airhockey

Aventoer beschikt over een airhockeytafel waar je gezellig samen een wedstrijdje op kunt spelen. Wie is het snelst? Want het spel gaat razendsnel en je moet behendig zijn om te voorkomen dat je tegenstander een punt scoort.

Airhockey wordt gespeeld op een airhockeytafel. De puck glijdt razendsnel op lucht over de tafels. Jij en je tegenstander hebben elk een pusher waarmee de puck in de goal geslagen moet worden. Maar jij gaat natuurlijk voorkomen dat dít je tegenstander gaat lukken…