7d-cinema

7D Cinema

De 7D Cinema van Aventoer in Burgum biedt een gloednieuwe sensatie van filmkijken. Ben jij nog maar net gewend aan de 3D films en droom je van de komst van 5D films, of zelfs 6D films? Met onze spannende 7D films vol actie en fysieke effecten schudden wij je graag letterlijk wakker!

Voel wat je ziet in 7D cinema Aventoer!

Het ervaren van een 7D film is een spectaculaire sensatie. De kracht van de combinatie van illusie, simulatie én techniek zorgen ervoor dat je niet kíjkt naar de 7D film maar dat je er middenin zit! Wat een 7D film zo spectaculair maakt zijn de fysieke effecten die je de film laten voelen wat je ziet gecombineerd met fascinerende 3D beelden. Doordat je voelt wat je ziet bezorgt de 7D cinema je de meest opwindende filmervaring.

Beleef de ultieme adrenalinekick

Onze 7D cinema is geschikt voor jong en oud en er is plaats voor maximaal 6 personen. De film wordt getoond in een speciale filmzaal. Zelfs de stoelen werken mee aan het 7D effect. Zittend in je veiligheidsgordels en met de voeten helemaal vrij van de vloer, word je letterlijk de film ingezogen. Ondertussen zorgen vuur, wind, sneeuw, regen, orkanen en onweer voor speciale effecten. Je beleeft de film, de spanning én de actie tot in je kleine tenen. Beleef de adrenalinekick alsof je in een achtbaan zit.

Eerste 7D cinema in Noord-Nederland

De gloednieuwe 7D cinema zie je nog bijna nergens in Nederland. Kom daarom naar Aventoer in Burgum en geniet van de wildste en spannendste avonturen.

Combineer verschillende indoor en outdoor activiteiten

Ben je op zoek naar nog meer adrenaline? Combineer dan je bezoek met één of meer andere activiteiten van Aventoer, het meest spectaculaire indoor én outdoor park van heel Nederland!